1. Anasayfa
  2. Haberler

Bütünsel Sağlık Yönetimi ve Organizasyonu

Günümüzde hastalarımız gerek konservatif tedavi gerekse cerrahi tedavi yöntemlerini takip etmektedir. İstanbul Beyin ve Omurga Merkezi (İBOM), sağlık sektöründe dağınık halde olan ekiplerin tek çatı altına toplanıp, yüksek kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçlamıştır. Beyin, omurga ve iskelet sistemi hastalıklarında uzmanlaşmış hekim, sağlık personeli ve yönetici kadrosuyla ekipleşmiş, konusunda özelleşmiş bir merkez olarak hastalarımıza hizmet verirken, gerek doktor gerekse idari ekibimizi yenilikçi tumak için modüler eğitim sistemini benimsemiştir.

Hastalarımızın devamlı yanında olan ve 7/24 ulaşılabilir, samimi, güvenilir ve tecrübeli bir ekip hastamızı karşılar ve tedavi yolculuğu sürecinde eşlik eder. Bu ekip hastaların doğru tanı, doğru tedavi ve iyi takip almasını sağlamak için çalışır. İşlerin düzenli ve hızlı ilerlemesi ile hasta konforunun maksimum düzeyde olması için tüm organizasyonu üstlenir.

Hedefine, siz hastalarımıza kaliteli ve VIP saglık hizmeti sunmayı koyan merkezimiz, uzman ekibiyle her hastamıza uygun tedavi paketleriyle sizi beklemektedir. Sağlıklı günler dileriz. İşletme mottomuza göre “Her hastamıza bir sağlık danışmanı, 7/24”

1
Merhabalar, size nasıl yardımcı olabiliriz ?